In school

Godmorgon!
Sitter i skolan och väntar på att lektionen ska börja, är super trött!
Menmen, ska försöka komma ihåg att ta lite bilder så ni får lite roligare inlägg att läsa!:)
PUSS!<3


Kommentarer
Postat av: Miss T

Oh taack , fast nja jag tycker inte om mitt hår hur det ser ut innan jag plattar de. Så jag plattar det ganska ofta för att jag inte tycker om mitt riktigt hår.

Tusen tack , din blogg är minst lika söööt! :) <3

2011-09-29 @ 09:11:55
URL: http://justmetais.blogg.se/
Postat av: sofie schilcher ulwencreutz

Svar: med mig och tim äre åt helvete jag venne vad som är felet alltså han snackar inte med mig. tidigare förstod jag det han sa att jag var jobbig för ena sekunden kunde jag vara trevlig sen slog det om så jag var as grinig på honom typ och det var mest för han tjatade hela tiden om att jag älskade toni fast jag inbillade mig att jag inte gjorde det.

alltså fett drygt var det iaf !!! och jag älskade han inte då.. nu gör jag det, efter 4 veckors paus och uppehåll, singel liv ah jag venne vad som hänt..

men alltså hans tjej bella ger typ inte tim tillåtelse att snacka med andra tjejer om det inte är hennes tjejkompisar och tim ger inte bella tillåtelse att prata med andra killar bara hans killpolare för att hon gör så emot honom. så som jag förstått det som och förut fick tim snacka med mig för ja va hans brorsas tjej men nu får han inte det. toni tror att bella bli avundsjuk för det..

som tidigare jag frågade vad han önskade sig i present för dom fyller ju år imorgon men jag fick inget svar så snackade jag med toni om det igår och då sa han allt det dära typ..

jag förstår inte grejen liksom! helt onödigt.. dom har ingen tillit till varandra fast dom säger att dom har det.. och dom små bråkar hela tiden och dom ska ha varanadras mobiler o jag venne vad !! så nej tim o jag är inte vänner längre men jag ser han inte som en ovän ehller utan bara som någon jag håller nära mitt hjärta fast han svek ..



- förlåt för lång kommentar till svar men hehe ah förlåt, puss :*

2011-09-29 @ 09:48:52
URL: http://blacknightmare.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0