Music, Chris Melin - Soul Heaven

Halloo, nu är lördagen igång! Taggad för lite mys och hoppas att kvällen bjuder på något bra! Delar med mig av brorsans TUNGA låt Soul Heaven, är såå stolt! Lyssna och njut, verkligen grym!
Även en favorit kallad In my mind!
Ha en fortsatt grym lördag! puss på er <3

Full rulle

Hallo sötisar! Hade fullt upp igår, började hos fotvården, skolan sen var jag på möte och fotade lite:)
Är dock förskyld och hostig så har dovit massor också! Men idag kommer Niclas hit, hahah tror jag iaf, ska snacka med honom!;)
Hur har er helg varit hitllls? puss
Så här såg jag ut.. slänger in en dagens senare också!;)


Studying

Hello sötisar! Jag är ledsen över min dåliga uppdatering idag, har biologi prov imorgon så måste plugga! Lovar er en bättre updatering imorn<3
Ha det bäst, puss!


Germany readers

Jag har tyska läsare!
Hahah ville bara berätta att jag tycker det är superkul när folk ifrån andra länder läser min blogg, känns lite häftigt! ;) Ni få jättegärna länka min blogg till folk i andra länder om ni känner folk där eller om ni själva kommer ifrån ett annat land!
Det är dock lite synd om de som sitter och översätter allt på googletranslate, men det får funka!
Ville bara säga det och att om ni har några frågor eller så så får ni gärna kontakta mig via min Mail: [email protected] håller koll på den 24/7 så där får ni garanterat ett svar! Vore även superkul om ni kunde komma med lite smarta tips på vad jag kan skriva om, alternativt förbättra med bloggen!

Im in Love

Ni som känner mig vet förmodligen hur beroende jag är av högklackade skor, det är iofs inte så konstigt med tanke på hur kort jag är^^ hahah kan inte påstå att jag har lyckats varva ner på beroendet, framförallt inte efter jag såg dessa underbaringar! Verkligen grymt snygga färger, ååh är så kär, dessa ska jag ha, supersnyggt till sommarn! Har letat efter något i den här stilen i flera månader. Har dock inte bestämt mig vilken färg jag vill ha än, blått är min favoritfärg men rosa blir ju supersnyggt till solbrända ben, usch på beslutångest! Hahah kommer sluta med att jag får köpa båda två.. Rekommenderar er iaf att besöka www.have2have.se , de har verkligen sjuuukt fina skor lovar er! Nu måste jag återgå till mitt plugg, naturare borde på pris i längt uthållighet... hahah ha det bäst! puss


Stövlett Ashley3Skoletter, Ashley3
Bilderna tagna härifrån!

Le me Today

Snabbt inlägg med dagens outfit.. Nu ska jag plugga, puss på er!<3


Morgon med smärta och hosta

God morgon mina kära! Hahah ni sitter förmodligen i skolan och ruttnar just nu, själv börjar man inte förrän 12, det är superskönt ska ni veta!
Jag har dock fått blåmärken vid vristen eller aa långt ner på smalbenet(där jag hade ont igår), hostar och är snuvig.. Mums! Nej men har bara två lektioner idag så det går nog bra!:) Sov jättegott iaf, vilket är förståeligt efter den näst intill sömnlösa natten igår..hahah
Men måste fixa mig i ordning nu!
BTW: har varit lite knas med mobilbloggandet så inläggen inte har gått att kommentera, men det är fixat nu!
Ha det bäst så hörs vi<3


Skidresan

Halloj, har inte hunnit med bloggen drog som sagt var iväg på en skidresa till Romme! Var väldigt kul om man tänker på de negativa förutsättningarna vi hade, förtjänar cred för att jag och Sara lyckades hinna med packning, frukost och att göra oss i ordning på 20 min imorse, haha! Vill även nämna att jag var fruktansvärt trött 05.20 på morgonen, det var något mamma kunde konstatera när hon hittade skinkosten i tee-skåpet, hahah flitigt gjort att ställa den där;)
Nu är jag iaf grymt trött och ska sova, har blivit svullen på mina vrister(eller långt ner på smalbenen kanske jag ska säga) hmm, aja men vi hörs imorgon, PUSS<3


Morsning!

Hahah God morgon finisar!
Hoppas ni har sovit gott, det har inte jag, menmen.. Börjar halv 11 idag så det är chill! Men nu måste jag börja göra mig iordning, puss!<3


När jag faller fångar ni mig

Det här inlägget handlar om mina vänner, känner att jag har lite att skriva av mig..

Vänner kan vara allt ifrån de som sårar en mest till personerna som lyfter mig när jag ramlat.. Personligen så betyder vännerna allt för mig, de är min absolut högsta prioritet, trots att det borde vara mig själv.. Jag har varit med om en del och har väldigt mycket erfarenheter, mycket mer än vad många tror..
Min vänkrets är väldigt udda, jag har allt ifrån personer med hög status till personer som anses vara "töntar".. Personer som inte gärna sticker ut och personer som gör i princip vad som helst för att få någons ögon riktade mot en, utifrån detta väljer jag hur jag ska prioritera mina vänner.. Prioriteringen beror självklart på hur mycket behov personen i fråga har av mig också, behöver den stöd så finns jag, men även när man mår som bäst så ställer jag upp, det är vad folk säger iaf.. Jag har lite svårt för personer som har så låg självkänsla att de hittar på en massa skit för att sticka ut, personer som alltid ska leva ett drömliv eller ha haft det värsta tänkbara förflutna som
alla ska tycka synd om.. Usch, patetiskt!
Även personer som lovar saker de inte kan hålla, ge aldrig ett löfte du inte kommer att kunna hålla, lär er det SNÄLLA.. Det är just på grund av detta som jag skriver, löften folk ger men inte håller, lögner de hittar på för att slippa ta konsekvenserna, väx upp
och stå för dina misstag! Hade jag inte haft mina underbara vänner i nuläget så hade jag nog exploderat och försvunnit ut i miljontals bitar, är så otroligt tacksam över att ha så många äkta vänner i min närhet, vissa av dem ska ha ett extra stort tack.. Sofia, Jesper, Pontus, Louise och Sara, ni är några av de personer som ställt upp för mig när jag behövt er som mest, ni förgyller mina dagar.. Finns så många fler som förtjänar ett tack men vissa av er har bara varit en ren jävla besvikelse, hoppas ni som känner er träffade tar åt er och lär er av detta.. Jag tycker vissa av er bör komma ner till jorden och acceptera verkligheten som den är.. Andra borde lära sig att inte ge bort saker de inte har, med detta menar jag löften, ge mig inte ett hopp om något du själv inte tror på, få mig inte att tro att jag prioriteras när du egentligen skiter i mig, jag tänker inte sjuka så lågt att jag skriver ut era namn, men ni ska veta att jag inte har någon som helt tillförlit hos er längre..
Aja nu orkar jag inte mer, som sagt var TACK till alla ni som ställer upp även när jag inte ber om det, tack till alla ni som vågar vara just ni, och tack till alla er som vågar se sina nackdelar och göra något åt problemet istället för att sopa de under mattkanten! Älskar er!<3


Seaside

Ännu en av mina sega dagar, gick inte upp förrän 2 idag, drog in till stan med syrran och frugan.. Vi köpte en varsin latte och satte oss vid kajen, mysigt värre!;)
Nu har jag ätit och ska prova lite kläder inför skidresan på tisdag, ska bli superkul!
Vi hörs senare eller imorn!
Puss<3


Pictures

Här är bilderna jag tog när jag var ute och sprang, riktigt härligt väder, nu taggar vi inför beach 2012 då!


Train - Drive By

Helt undebar låt, lär garanterat bli beach 2012* låten för min del! ;) <3

Seg dag!

Haloj!
Gick inte upp förrän halv 2 idag, ska dra ut och springa rensa huvudet osv.. Det behövs! :)
Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, får se vad som erbjuds haha;)
Jag ska ladda upp lite bilder så fort blogg-appen fungerar, det är så jobbigt att ansluta mobilen till itunes eftersom att det är historiens segaste program, suck.. Aja men vi hörs, PUSS! <3
RUN FOREST RUN!
Bilder från igår, hahah vi kan ju ignorera det faktum av att jag ser ut som ett svullo!
Forever alone.. hahah
Vi hörs, PUSS! <3

Today..

Hej sötisar, har haft fullt uppe hela dagen, så sry för min dåliga update.. Försökte mobil blogga iaf men blogg-appen funkade inte (som vanligt).. Hahah jaja..
Var hos frisören imorse, superskönt att få bort mitt slitna hår! Sen var det skolan, hahah lika segt som vanligt, skratta lika mycket som vanligt osv.. Det var gratisglassar på Medborgarplatsen precis utanför min skola, hahah så bokstavligen alla gick runt med en glass i handen hela dan! Gott var det iaf, efter skolan fick jag med mig Isac som sällskap hem, det var mysigt:)
Nu har jag vräkt i mig en halv pizza och ska tända lite ljus o kolla på nån bra film!

Just nu.. true friendship

Är världens lyckligaste, satt och pluggade biologi.. Samtidigt chattade jag med Jocke, han säger att han är med William(min bästavän).. Jag blir lite skeptisk men ber jocke hälsa att Wille ska smsa mig.. Bara några sekunder senare ringer min mobil, samtalet är ifrån jocke och jag hör en bekant röst:
- Hej hannah, va göööru?
Trodde det var jocke så jag svarade lite osäkert
-Öhm, pluggar.. hahah skrev ju det precis xd
Då hör jag att det är Willes röst..
-Jaha vad bra, för det är Wille!
Ni anar inte lyckan som exploderade inom mig... jag fick bara fram ett litet " OOH MY GOD" sen började jag störtgråta.. hahah jag la på och ringde upp nån minut senare..
För er som inte vet vem Wille är så kan jag avslöja att han är min bästavän, en "bror" om jag säger så. Wille flyttade till Thailand för drygt ett år sen, och jag kan inte beskriva saknaden jag haft.. Jag visste att han skulle komma hem idag, men min reaktion på hans röst var verkligen oväntad..!
Ska träffa honom på Söndag, hahah får se till att ha vattenfast mascara tills dess ;) Nej men helt sjukt hur mycket ens vänner faktist kan betyda, helt sjukt! Lättnaden över att veta att han var hemma i Sverige igen, det är obeskrivligt, hahah är fortfarande helt skakis..
Jag älskar dig William! <3
Nu ska jag gå och lägga mig, börjar inte förrän 12.30 imorn men ska till frisören och klippa + slinga håret så blir att gå upp tidigt!
Efter skolan ska jag träffa finisen Isac, och senare på kvällen blir det bästishäng med frugan! <3
Ha det så bra allihopa, sjukt roligt att statistiken har gått upp så mycket på så få dagar, tack tack tack!
Lite bilder från weheartit..!
PUSS

Finally

Som rubriken säger, ÄNTLIGEN så är designen fixad, hahah var mycket enklare än vad jag trodde.. :)
Så nu slipper vi ångestattacken av att besöka min kära blogg, hur grymt är inte det då? ;)
Jag har iaf precis ätit, ska tända lite ljus(som vanligt) och plugga, har Biologiprov nästa vecka så det är bäst att jag sätter igång! I övrigt så har jag haft en bra dag, började gråta som en 5åring på lunchen när jag hörde en av alla lugna kärlekslåtar som spelas där, fick flashbacks från min gamla klass, hahah pinsamt,,? OH YES!
Men men, rätt standard när det gäller mig ;)
Bjuder på de här låtarna så länge så hörs vi snart, pussar!

Ed Sheeran - Lego House

Ed Sheeran - The A Team

<3

God morgon

Godmorgon alla finisar! Hoppas ni har sovit gott, själv slocknade jag som en strandad säl med huvudet vid fotändan av sängen, haha så trött var jag! Börjar 9.45 idag och slutar 15.30 så vi hörs efter det! Ha en grym torsdag!<3

Ps. jag ska fixa designen när jag kommer hem, ni får stå ut!;)

 


Så trist

Jag har inte alls någon lust att spendera min tid på den här bloggen när designen inte vill lyda mina order..:(
Någon som kan hjälpa mig?

Hahah jaja hur som helst, fick sluta tidigare idag så var ute och gick med min underbara bff/wife/bro.. Japp så är det! Vi hade det jättemysigt i solskenet ända tills vi blev jagade av en svan, sprang därifrån i panik.. Kul! Nej men alltid lika kul att träffa Sofia, hon är så äkta, helt amazing skönt att få prata ut och bara vara jag liksom, äskar dig min vackra tjej!<3

Nu ska jag plugga, puss!

 


F*cked up

Hejsan!
Som ni ser så är min design åt helvete just nu, så ska försöka hitta någon som kan hjälpa mig med detta..
Hahah jaja hur som helst så ska jag fixa mig i ordning nu, skolan börjar 11.55, woop woop, hahah nej men vi hörs när jag är tillbaka, puss!

Som ni behagar mina underbara

Hejsanhejsan allesammans!
Nu är jag tillbaka i bloggvärlden efter en lång väntan.. Får se hur länge jag orkar den här gången hahah, jag är inte direkt en "bloggare" som ni förmodligen vet vid det här laget, men men får väl stå ut ett tag för er skull! Hoppas dock att ni har överseende med att min bloggning kanske inte är på topp med tanke på att jag är en naturare som har en del att göra om man säger så ;)


Så, kan väl dra en snabb update om min härliga dag.. Den började i skolan, precis som alla mina andra vardagar gör, rullade på fint, likaså gjorde mitt agg mot vissa patetiska och respektlösa typer som jag väljer att hålla anonyma.. usch! Förutom det så började vi med ett nytt kapitel i matten som jag faktist älskar, och tro mig mina kära läsare, det är inte vanligt när man heter Hannah! ;)


Hahah roligare än så blir det inte, nu är mys-faktorn på och jag ska börja röra mig mot sängen! Hoppas ni alla mår superbra och sover så gott, puss på pannan! <3


RSS 2.0