Busy..

Tjaaaah, har superduper mycket att göra under dagarna så ni får räkna med en pissdålig update, beklagar men så är läget! Går ju trots allt natur, vilket innebär plugg plugg och ännu mer plugg, plus att jag har lite jobb att tänka på!<3 Lovar att uppdatera så fort jag har tid! /PUSS

Awesome... homework..

Har haft en allmänt bra dag i skolan, som vanligt! :)
Vi fick göra en diagnos gör att vår mattelärare skulle se vad vi kan osv, hahah det gick helt okej, inga tillägg angående den saken.. ;)

Nu ska jag plugga, sen blire EV. utgång med nån kompis!


/PUSS


Glaaaad tjej!

Halloo här kommer dagens update, är på riktigt gott humör(y)
Började dagen med att vakma upp hos fina Lollo, vi hade det allmänt mysigt som vanligt och pratade om allt mellan himmel och jord..
Senare på eftermiddagen så drog jag, mamma och Karla till centrum för att köpa lite underkläder ifrån twilfit.
Blev 2 bh:ar och ett par trosor, tack mamma är supernöjd!
Efter minishoppingen och inköp av dagens middag(tacos) så kom jag hem och har suttit framför datan sen dess istort sett..
Men, som om inte dagen vore bra nog så fick jag ett superroligt sms om ett jobb nästa helg! Är såååå glad, allt flyter på så fruktansvärt bra just nu, THUMBS Up! :D

Hoppas ni har haft en lika bra helg som jag, nu måste jag förbereda mig inför morgondagens skola, vi hörs!


/ PUSS

Detaljerad Update!

Vill egentligen undvika såhär tråkiga inlägg men ni får överleva med det här, som förhoppningsvis blir den sista gången.. Jajaj, enjoy!

Torsdag:

Slutade skolan 14.45 och drog till Rådhuset för att möta upp Karla, fick nämligen äran att hjälpa henne med lite barnpassning.. Vi var kvar hos familjen tills klockan var runt 22.30-23.00 och fick åka taxi hem som den supersnälla pappan till familjen betalade, tack!

Väl hemma så somnade jag rätt omgående. :)

Fredag:

Började i skolan 12.30 och spenderade en härlig men seg dag där till 15.55, där efter stressade jag hem för att hinna med två mini läxor och sen möta upp min fina vän Tommy.

Men smart som man är så lyckades man slockna i soffan och vaknar upp en timme senare med ett antal nyinkomna sms, två utav dem kom ifrån en kär vän som behövde min hjälp/stöd.

Så jag och "personen" åkte iväg för att fixa lite saker och jag var hemma igen runt 7 för att äta.. Därefter kom jag i sällskap med "personen" äntligen iväg mot Bromma för att umgås med Tommy..

Efter att jag krossat Tommy i en basket tävling så drog vi oss hem och jag kunde äntligen slappna av i soffan( 24.30).. Det var en stressig men väldigt händelserik dag! :D Tack till er båda! <3

Lördag:

Vaknade upp ca: 11.30 och segade runt ett tag och kunde inte tänka på annat än ISLATTE med extra vanilj, hahah som tur så skulle min fina vän Sofia och supersöta Wiktoria in till stan, så i sällskap med dem så fick jag min efterlängtade islatte..


Wiktoria


Wiktoria & Sofia

Super"snygg" bild av mig..

Klockan började närma sig 18.00 och jag hade bråttom hem för att hinna i tid till min bästavän, Lollos tjejkväll (19.00).
Skulle äta, packa och göra mig iordning så kom inte till henne förrän 19.45 efter en himla stress.
Väl där så rullade kvällen och natten på, hade det superkul med mina saknade brudar, tack så jättemycket Lollo för allt, Carro och Marie ska också ha ett tack för ett trevligt sällskap! <3 Love you girls!

Dagens update får ni senare ikväll! <3


I'm so so sorry!

Förlååt för min dåliga update, har haft fullt upp, ska skriva mer detaljerat när jag loggar in på datan, då får ni bilder också, är ute med sofia och Wiktoria vi äter lite på Donken nu.. Men ni får ursäkta mina tråkiga inlägg och förlåta mig för att jag inte har varit så aktiv med bloggen!<3 / PUSS

Update- Torsdag

Heej förlåt för jättedålig update, slutade i skolan 14.45 och direkt efter åkte jag och mötte upp karla som sitter barnvakt åt fyra småttisar:) Så nu sitter vi här och kollar på "På andra sidan häcken" .;D Hur som helst så ville jag bara informera det om detta så ni förstår varför jag inte kan uppdatera, har ingen tillgång till data heller, menmen hör av mig sent ikväll<3

Awesome ending!

Hejhej kom precis hem ifrån en superrolig träff med Sofia, vi gick runt som vanligt och åt isglass, saknat henne ortroligt mkt!
Men nu ska jag dricka lite te och sen gå och lägga mig, imorn börjar allvaret i skolan igen!
Vi hörs imonr! / PUSS

Hellasgården

Heej alla fina läsare!
Har kommit hem och tillsammans med mamma fyllt i alla papper ifrån Thorén, har även hunnit duscha så man är fräsch efter dagens aktiviteter!

Vi åkte till Hellasgården och tävlade i olika grenar mot 7 andra klasser.. Kom på 3:e plats och det är mer än godkänt! Jag menar, drt som drog ner poängen var ju i brännbollen, men för det första så fuskades drt lite i andra  alaget plus att vi naturare ska vara smarta, inte biffiga ;)
Hahah jaja, nu ska jag fixa naglarna så jag slipper skämmas med klor på fingrarna..
Men vi hörs senare, puss!

Bloggsvar!


Svar: Ja men självklart!

Kritik och beröm!

Vill börja med att säga att jag är besviken på er.. tragiskt, jag vet, men så är det..
Tycker att MINST 10 personer borde orka kommentera något av 60st,
och att samma antal borde orka trycka på "följ bloggen" för det är som sagt var minst 60 personer som läser varje dag och statistiken blir bara högre och högre, så skärpning!

Men till det possetiva, tack så jättemycket för att ni trots allt är trogna läsare och fortsätter klicka er in på min blogg, det är verkligen superkul, hoppas det fortsätter såhär och att ni kan tvinga er själva att lägga ner en minut extra åt att kommentera, berätta vad NI tycker osv..

Menmen, nu ska jag iaf gå och lägga mig, har en tävling att vinna imorgon mot skolans 1:or som jag inte får komma otaggad till med tanke på vilken vinnarskalle jag är.. Hahah godnatt på er, vi hörs imorn, troligtvis efter skolan!
/ PUSS

TBS

Jag älskar verkligen min skola, och klassen verkar MINST sagt underbar..!
Har verkligen ingenting att klaga på hitills och hoppas att det förblir så, pratade med väldigt många men inte spec mkt med killarna(vilket förvånaar mig), menmen, imor ska vi till Hellasgågrden för att tävla mot resten av skolans 1:or i sammarbetsövningar som jag förstår det, hahah det låter intressant! ;)<3

Jajaj det var allt jag hade och säga för tillfället, ska snart iväg och fika men världens bästa familj, ha det bra så länge!


/PUSS- Glad Hannah! <3

Nervös!

Nu ska jag snart börja dra mig mot pendeln.. Är supernervös inför uppropet, det är nu det gäller att prestera, första intrycket kan avgöra v'ldigt mycket!
Önska mig lycka till, gör önskar er detsamma hoppas alla trivs i sina skolor, ha det bäst puss!

Så här ser jag ut idag, hahah trött efter dålig sömn, menmen nu kör vi!


Godnatt!

Nu ska jag faktist gå och lägga mig så jag vaknar upp fräsch imorgon..
Sov så gott finisar, så uppdaterar jag imorgon bitti!<3
/PUSS

Long way to go..

Blev inget gym för mig idag, fick nämligen beskök av Elin(10år) och Robin(4år)..
Så jag är helt slut efter allt springande, men vad gör man inte för de små änglarna..(a)
Nu har jag iaf. ätit och ska sätta mig och planera inför morgondagen, har min första skoldag imorn så vill få ett bra första intryck..
För er som undrar så ska jag börja på Thorén Buisness School, plugga natur och sen efter ytterligare 8års plugg förhoppningsvis uppnå mitt mål som läkare specialicerad på barn. Suck, long way to go med andra ord..


Dålig bild kvalité (sry) Här är iaf Elin och Robin!<3

Mina vänner- Sofia

Tänkte börja presentera mina närmsta vänner, så ni kan ha någon aning om vilka personer det är som finns bakom alla namn som kommer att dyka upp här i bloggen.. Kan även vara kul att veta lite om bakrunden till dagens relation

Den första personen värd att nämna är..

Sofia, hon har varit min bästavän sen dagis om jag tänker efter..
Vi valde dock olika grundskolor så vi hade ca 3 år utan någon vidare kontakt , men sen helt plötsligt ringer tjejen mig och säger att hon gör slut! Jaha, tänker jag, vill hon inte vara min vän längre eller vadå?
Hon börjar skratta och berättar om en händelse när hon och jag gifte oss på dagis, själv hade jag helt glömt bort det men hon hade av någon anledning kommit på det och kände helt enkelt för att skilja sig, hahah.

Ni hör ju själva hur sjukt det låter, och då är den här ändå bara en av miljontals vrickade händelser.. Men det är sånna saker som visar hur nära man står, Sofia är en person man verkligen vågar vara sig själv med, hon dömmer en inte, man får vara den man är, tycka som man vill osv. Det är så otroligt skönt att ha en som henne när något jobbigt har hänt, eller när man bara vill släppa ut all glädje och skratta tills man inte kan andas, hon är en vän som stannar i vått och torrt.. <3

Som om inte det var nog så är hon otroligt vacker och söt(som ni ser), ni kan ju tänka er hur "snygg" man känner sig bredvid henne.. Menmen, jag skulle behöva skriva en hel bok för att förklara hur underbar den här tjejen är, bästavän, syster och fru(ingen incest här inte) haha.

Älskar dig otroligt gumman, du har ett hjärta av guld! <3


Godmorning Sunshines

Hoppas ni har sovit gott tillskillnad från mig.

Gick upp i hyffsat bra tid och har precis duchat, det var rätt onödigt med tanke på att jag ska till gymmet snart, hahah, men men det blir en till snabbdusch senare och inte klagar jag på det!? ;)

Hörs sen, puss! <3

Night

Godnatt mina kära läsare..

/ PUSS!

C yah!

Ska ut med min fina fru Sofia, uppfaterar mer sen.
Puss på er! <3

Osminkad & trött tjej!

Söndag 21 Augusti- A new beginning

Hejhej, tänkte försöka köra gång den här bloggen igen, hoppas ni uppskattar detta och ger mig en bra respons! :)
Vore jättetacksam om ni kan hjälpa mig att sprida bloggen, ställa upp med länkbyten osv kanske?
Ha det bäst finisar <3

RSS 2.0